fillup
DEELNEMEN AAN ONE FINE WEDDING DAY 2023

Hi, who are you?

Wil jij ook deelnemen aan de grootste trouwbeurs van Nederland?

 

 

Vul dan hierboven het contactformulier in en wij sturen je z.s.m. meer informatie toe over One Fine Wedding Day 2023. Je ontvangt van ons dan een mail met standopties, prijzen en een aanmeldformulier.

 

One Fine Wedding Day vindt plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, waar plek is voor maximaal 120 deelnemers. Maar om bruidsparen een divers aanbod aan leuke bedrijven voor hun bruiloft te bieden, hanteren we op One Fine Wedding Day een branchemaximum, dit voor een optimale mix van verschillende bedrijven. Hiermee bedoelen we dat er een bepaald aantal leveranciers binnen dezelfde branche mogen deelnemen. Meld je daarom snel aan want VOL = VOL!

 

Laat hierboven je gegevens achter en dan ontvang je z.s.m. een mail met standopties, prijzen en een aanmeldformulier.We zijn heel benieuwd naar jou!

 


Let op: een aantal categorieën zitten al vol, zoals Trouwambtenaren, Trouwfotografen, Trouwkaarten, Bruidstaarten en Trouwpakken. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Ben jij benieuwd naar jouw categorie? Neem dan contact met ons op via info@onefineweddingday.nl.