fillup
DEELNEMEN AAN ONE FINE WEDDING DAY 2024

Ook deelnemen? Vul dan hier het formulier in

Wij sturen je dan z.s.m. meer informatie toe over One Fine Wedding Day 2024.


Momenteel kun je nog geen informatie aanvragen voor de Voorjaarseditie van One Fine Wedding Day 2025.

Vanaf 7 maart 07.00 uur kun je hier meer informatie aanvragen voor deze nieuwe editie en openen de inschrijvingen!Wil jij ook deelnemen aan de grootste trouwbeurs van Nederland?

 

 

Vul dan hierboven het contactformulier in en wij sturen je z.s.m. meer informatie toe over One Fine Wedding Day. Je ontvangt van ons dan een mail met standopties, prijzen en een aanmeldformulier.

 

One Fine Wedding Day vindt plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, waar plek is voor maximaal 120 deelnemers. Maar om bruidsparen een divers aanbod aan leuke bedrijven voor hun bruiloft te bieden, hanteren we op One Fine Wedding Day een branchemaximum, dit voor een optimale mix van verschillende bedrijven. Hiermee bedoelen we dat er een bepaald aantal leveranciers binnen dezelfde branche mogen deelnemen. Meld je daarom snel aan want VOL = VOL!

Voor de Oktober 2024 editie zijn de volgende categorieën al vol o.a.: trouwfotografen, trouwambtenaren, trouwpakken, bruidsmode, trouwringen, weddingplanner, photobooth, bruidstaarten en DJ's.

 

Laat hierboven je gegevens achter en dan ontvang je z.s.m. een mail met standopties, prijzen en een aanmeldformulier.We zijn heel benieuwd naar jou!
Liefs Amy & Mike