fillup
Over ons

Wie zijn wij?

 

Hi, wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Amy & Mike, de trotse eigenaren van het leuke trouwplatform Trouwplannen.nl, husband & wife sinds 2019 en de organisatoren van One Fine Wedding Day, de grootste & mooiste trouwbeurs van Nederland. Wij gunnen elk bruidspaar net zo'n mooie bruiloft toe, als dat wij hebben gehad, vanuit deze passie organiseren wij daarom samen dit toffe next level trouwevent! Op dit next level trouwevent hebben wij dé leukste trouwleveranciers voor je verzameld, kun je een heel weekend heerlijk trouwinspiratie op doen, vind je op de trouwbeurs One Fine Wedding Day alles voor je bruiloft en inspirerende masterclasses vol trouwtips!


Maak kennis met Amy

Hi! Ik ben Amy, getrouwd met Mike en verliefd op alles wat maar met trouwen te maken heeft. Ik ben dol op koffie, de kleur roze en ik ben een echte workaholic. Mijn liefde en passie voor trouwen begon toen Mike mij in de zomer van 2018 ten huwelijk vroeg aan het Gardameer in Italië. Ik zei natuurlijk volmondig "JA" en begon gelijk met alle voorbereidingen voor onze bruiloft. Ik vond alles zo leuk om te doen, dat ik een opleiding tot weddingplanner ben gaan volgen, mijn vaste baan opzegde en volledig mijn passie achterna ben gegaan. Vanuit onze passie inspireren wij nu als husband & wife dagelijks bruidsparen met Trouwplannen.nl en organiseren wij nu One Fine Wedding Day.
Maak kennis met Mike

Hi! Ik ben Mike, getrouwd met Amy en ik ben dol op ondernemen. Ik ben een echte bourgondier en houd van een lekker hapje en drankje met vrienden en ben dol op de stad Antwerpen. Het ondernemerschap heeft mij altijd aangetrokken. Na jaren in de retail te hebben gewerkt als manager en altijd de droom gehad te hebben om een eigen bedrijf te hebben, run ik nu samen met Amy het trouwplatform Trouwplannen.nl en organiseren we nu samen One Fine Wedding Day. Door onze eigen bruiloft en Amy haar enthousiasme werk ik dagelijks met heel veel passie en plezier in de trouwbranche.