fillup
One Fine Wedding Day 26 - 27 oktober 2024

Info One Fine Wedding Day

Alle informatie en praktische tips over One Fine Wedding Day op 26 - 27 oktober 2024 hebben we hier voor je verzameld. Get your tickets voor One Fine Wedding Day!

Programma OFWD

Tickets

Get your tickets voor One Fine Wedding Day! Bestel nu je Early Love Bird ticket voor € 9,95 i.p.v. € 15,50 per stuk. En ontvang per koppel een gratis canvas tas + gratis Trouwplannen Jaarmagazine t.w.v. € 9,95 op One Fine Wedding Day! 

 

Programma OFWD

Locatie

One Fine Wedding Day vindt plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het adres is Tractieweg 41, 3534 AP in Utrecht.

Programma OFWD

Gratis Trouwplannen Jaarmagazine!

Shop je tickets en ontvang per koppel een GRATIS Trouwplannen Jaarmagazine t.w.v. € 9,95 op One Fine Wedding Day! Het Trouwplannen Jaarmagzine is hét jaarmagazine voor bruidsparen vol met trouwinspiratie en tips voor een onvergetelijke bruiloft!

Programma OFWD

Gratis canvas tas

Koop nu jouw ticket voor One Fine Wedding Day en ontvang per koppel een GRATIS CANVAS TAS op One Fine Wedding Day.

Programma OFWD

VIP ticket

Wil jij als aanstaand bruidspaar echt een feestje maken van je verloving, dan zijn VIP-tickets écht iets voor jullie! Bij een VIP ticket ontvang je op One Fine Wedding Day per koppel een gratis Trouwplannen Jaarmagazine t.w.v. € 9,95 en een luxe canvas tas. Om jullie verloving te vieren krijg je per ticket nog een gratis glaasje bubbels. Wij zeggen alvast cheers!

 

Programma OFWD

Afternoon ticket

Naast de reguliere tickets voor One Fine Wedding Day zijn er ook Afternoon tickets. Hiermee kun je One Fine Wedding Day bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur. Naast dat je per koppel ook een gratis canvas tas + gratis Trouwplannen Jaarmagazine t.w.v. € 9,95 ontvangt, krijg je per ticket nog één gratis warme drank naar keuze. Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee!

Programma OFWD

Openingstijden

One Fine Wedding Day is zaterdag 26 oktober en zondag 27 oktober 2024. De deuren zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Programma OFWD

Beurskrantje & Plattegrond

Op One Fine Wedding Day krijg je bij binnenkomst een leuk beurskrantje met hierin de plattegrond. Zo kun je je route uitstippelen naar dé leukste trouwleveranciers. Ook vind je hierin het masterclass programma, zodat je kunt aanschuiven bij inspirerende masterclasses en naar huis gaat met dé trouwtips voor jouw bruiloft. Maak daarnaast notities en schrijf je afspraken op met jouw favoriete trouwleveranciers.

 

 

Programma OFWD

Programma Masterclasses

Op One Fine Wedding Day kun je heel veel inspiratie op doen voor jouw bruiloft, maar dat is nog niet alles! Er is namelijk nog veel meer te doen en te beleven! Schuif aan bij de leukste masterclasses en krijg de beste tips van de tofste weddingexperts. Het programma voor One Fine Wedding Day 2024 is nog niet bekend.

Programma OFWD

Foodtruck terras

Love is sweet, take a treat! En of dat kan bij One Fine Wedding Day! Geniet op het toffe Foodtruck terras van een lekkere lunch, sweets and lots of coffee van de leukste foodtrucks.

Programma OFWD

Wedding shops

Op One Fine Wedding Day kun je je bruiloft van A tot Z plannen en persoonlijk kennis maken met de tofste trouwleveranciers, maar er zijn ook hele leuke wedding shops waar je de leukste dingetjes kunt shoppen!

Programma OFWD

Kluisjes

Op One Fine Wedding Day vind je vlakbij de toiletten, kluisjes waar je voor € 2,- je jas in kan bewaren.

Programma OFWD

Parkeren

Rondom de Werkspoorkathedraal zijn meerdere betaalde parkingspots. Volg de instructies van de parkeerwachten voor het dichtsbijzijnde parkeerplekje. 

Programma OFWD

Overnachten

Bezoek je One Fine Wedding Day en kom je niet uit de buurt? Blijf dan overnachten in het prachtige The Anthony Hotel in Utrecht en ontvang 10% korting op jouw verblijf met de kortingscode ONEFINEWEDDINGDAY. De code is geldig op een overnachting tussen 24 en 27 oktober 2024.

Programma OFWD

Openbaar vervoer

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Reis naar station Utrecht Zuilen en dan is het nog 8 min lopen. Cartesiusweg - Vlampijpstraat - Tractieweg.

Programma OFWD

Pin only

Op One Fine Wedding Day kan alleen met pin worden betaald bij de foodtrucks en de garderobe. Er is geen pin automaat aanwezig in de Werkspoorkathedraal. De stands nemen ook veelal een eigen pinautomaatje mee.

Programma OFWD

Free Wifi

Op One Fine Wedding Day is free wifi! Dus maak gebruik van deze hotspot en deel via Instagram met #onefineweddingday dat jij er ook bij bent!

Programma OFWD

Kinderen

Natuurlijk zijn kinderen ook welkom bij One Fine Wedding Day, juist hartstikke gezellig! Kinderen t/m 12 jaar mogen zelfs gratis naar binnen. 

Programma OFWD

By bus

Vanaf Utrecht Centraal station gaat ook een bus naar bushalte station Zuilen (8 minuten). Binnen 900 meter ben je dan bij de Werkspoorkathedraal.

Programma OFWD

By bike

Kom je met de fiets naar One Fine Wedding Day, dan kun je aan de linkerzijde van de parkeerplaats je fiets parkeren.

Programma OFWD

Laadpunt elektrische auto

Bij de Werkspoorkathedraal zijn meerdere laadpunten voor je auto beschikbaar. Meld even bij de parkeerwachter dat je hiervoor komt.